Táborlakók mondják

horgos_bence „Nagyon jó, hogy az elméleti oktatást sok egyéni és zenekari gyakorlás egészíti ki. Mindemellett a változatos szabadidős programok is tetszenek.” (Horgos Bence – Cegléd, 14 éves)
polacsek_peter „A gitártáborban az a jó, hogy sokan összejövünk, együtt vagyunk – barátok, jó lelkek, hangszerek – és részesei lehetünk annak, ahogy a zene megszületik.” (Richie Grime – Brüsszel, 14 éves)
juhasz_vencel „Itt tanultam meg, hogy mi a zene. A több éves magántanárnál való tanulás nem fejlesztett annyit, mint egy-két hét közös zenélés.” (Juhász Vencel – Gárdony, 16 éves)
pal_boldizsar „Hasznos technikákat tanulok, és jó barátokat szerzek. A nyarat a D-majorban töltöm és szezon után is visszajárok ide. Őszintén: ennél többet mit írjak még?” (Pál Boldizsár – 14 éves, Pilisszentiván)
baranyi_vivien „Örömöt, lendületet, ihletet adott a gitározáshoz.  Másrészt: olyan táborlakók vannak, akikkel nem csak egy hetet töltenék el, de több időt is.  Na, ezért fogok még egy jó ideig visszajárni ide!” (Brányi Vivien – 14 éves, Budapest)
kelemen_adam „A legjobb tábor volt az életemben! Először féltem, nem ismertem senkit, de végül a legjobb barátok lettünk. A napi gyakorlás nagyon jó, dalokat, ritmusokat tanultunk. Nem is szerettünk volna hazamenni.” (Kelemen Ádám – 12 éves, Naszvad, Felvidék)
gyorki_attila Gyakorlott táborozó vagyok öt vándor-, két sporttáborral, de a két gitártábor mindent vitt. A véleményem nem férne el pár sorban. Ha nagyon muszáj egy jót megjelölni a sok közül, akkor a közös zene.” (Györki Attila – 20 éves, Kaposvár)
eszes_aron „Itt nem csak a korosztályából találhat magának barátokat az ember. A tanárok is közvetlenek, nyitottak. Ja, és nincsenek szúnyogok!” (Eszes Áron – 19 éves, Zenta, Délvidék)