Oktatóink

both_miklos Both Miklós (36) Kétszeres Fonogram- és Budai-díjas gitáros, énekes, zeneszerző. A Napra és a Folkside-projekt frontembere, a Rendhagyó Prímástalálkozó állandó szólistája. Közreműködik a Barbaro, a Vágtázó Halottkémek és a Magyar Állami Népiegyüttes Produkcióiban. A PPKE Bölcsészet- és Társadalomtudományi karán végzett, bölcsész szakon.
jeszenszky_zoltan Jeszenszky Zoltán (43) gitáros-énekes-zeneszerző, hangmérnök, angoltanár. A JPTE angol szakán diplomázott, angoltanárként dolgozik. Tapasztalt zenész, pedagógus és táboroztató, a Gitártábor társalapítója. Aktív zenész, az Ozirisz gitáros-zeneszerzője, a 5 Non Bonds gitáros-énekese és az iskolai kórus tagja. Házi stúdiójában rendszeresen készít felvételeket.
juhasz_anita Juhász Anita (28) Testnevelő tanár, lovasoktató és édesanya. A Nyíregyházi Főiskolán diplomázott testnevelő tanár – pedagógia szakon. Jelenleg általános iskolai tanárként dolgozik. A táborokban Ő oktatja a sportot és irányítja a gyerekek szabadidős sporttevékenységét.
kis_david Kis Dávid (28) Gitáros-zeneszerző, hangmérnök. A Dr. Lauschmann Gyula Zeneművészeti  Jazz Szakközépiskolában, majd a Kodolányi János főiskola előadóművész szakán végzett. Aktív zenész, a Palladio Orchestra, a Roundabout és az Endorphin Lab gitárosa, a kiskunhalasi Bendegúz Hangstúdió hangmérnöke.
kovacs_aron Kovács Áron Ádám (46) Zenész-zeneszerző. Az ELTE ének-zene, karvezetés szakán végzett, majd a Filmművészeti Egyetem drámapedagógia szakán diplomázott. Tanárként dolgozik, és zeneszerzőként színházi darabokhoz, rövid- és nagyjátékfilmekhez, hangoskönyvekhez, rádiójátékokhoz ír zenét.
hommer_tibor Hommer Tibor (45) Tanya- és ötletgazda. A Bálint György, majd a Móricz Zsigmond Újságíró Akadémián végzett. Tizenöt év riporteri és lapszerkesztői tevékenység után alapította a D-major Zenetanyát. Műkedvelő, a kecskeméti Mad Gun formáció gitárosa.