Gitártábor

kep9Gitártáborok kezdőknek és haladóknak

Egy hét, életre szóló élményekkel!

Egyedülálló programkínálattal várunk minden kedves húrnyűvőt legyen bár kezdő, vagy haladó gitáros! A napi négy-hat óra gitár- és zeneoktatás, hangszer- és effekttesztek mellett számos frissítő szabadidős tevékenységet biztosítunk: erdei számháború, karaoke, foci, tollaslabda, asztali tenisz, sportvetélkedők, szabadtéri sütés, tábortűz segít túlélni a hetes akkordok, riffek, skálák, taktusok, stúdiófelvételek “borzalmait”.

kep10

Táborainkba teljesen kezdő és haladó gitárosokat várunk. A kiscsoportos foglalkozások lehetővé teszik az egyénre szabott képzést tudásszinttől és zenei ízléstől, műfaji irányultságtól függetlenül. Oktatóink tapasztalt zenészek, akik a katedra mögött és színpadon is komoly rutint szereztek az évek folyamán.

Gyakorlati tudnivalók:

A tábor ideje alatt összkomfortos kőházban biztosítunk szállást, ugyanakkor – időjárási viszonyoktól függően – sátorozni is lehet. Tisztálkodásra  korszerű beltéri, vagy udvari zuhanyzóban van lehetőség. A napi háromszori főétkezésről az izsáki Vino étterem kiváló szakácsai gondoskodnak. Reggelire hideg élelmet, felvágottakat, sajtot, zöldségeket szolgálunk fel, ebédre és vacsorára pedig meleg, főtt ételt. Az étkezések között megéhező gyerekeknek szendvicset, melegszendvicset, felvágottakat, vajas-, vagy zsíroskenyeret kínálunk. Ásványvizet – szénsavasat és szénsavmenteset -, illetve szörpöt korlátlan mennyiségben – díjmentesen – biztosítunk a résztvevőknek. Büfé nem üzemel a tábor területén! A gyerekeknek nincs szükségük költőpénzre. Csokit, gyümölcsöt szintén térítésmentesen biztosítunk számukra.

kep11

Milyen felszerelés szükséges a táborba?

  • ha van: hangszer és – elektromos gitár esetén – erősítő (ha nincs, biztosítunk)
  • hálózsák
  • füzet, toll
  • egyéni tisztálkodó felszerelés, törölköző
  • koszolható ruhanemű, sportcipő
  • fürdőnadrág és bármilyen fejfedő: kendő, vagy baseball sapka
  • szúnyogriasztó spray, vagy kenőcs
  • TAJ-szám

Tábor időtartama, díja, jelentkezési feltételek:
A tábor díja:48.000 Forint/hét/fő
Számlaszám: Juhász Anita, Budapest Bank: 10102529 – 69163600 – 01004002

Táboraink egy hetesek (hét nap, hat éjszaka), vasárnap 15.00 órai érkezéstől következő szombat 12.00 órai zárásig tartanak. (A kezdő és záró időpont nem szentírás, tehát korábban is lehet érkezni, később is lehet távozni, a gyerekek felügyeletét, szükség szerinti étkeztetését díjmentesen biztosítjuk!) Mivel kiscsoportos kurzusokat szervezünk és éttermi étkeztetés zajlik, a jelentkezéseket beérkezési sorrendben fogadjuk és minimum 5.000, maximum 10.000 forintos előleg, vagy a teljes díj befizetése esetén tekintjük érvényesnek. (Amennyiben valaki még sem tud részt venni a táborban, de előleget fizetett, úgy azt maradéktalanul visszaszolgáltatjuk, ha a kimaradó gyerek helyét be tudjuk tölteni. A táborhelyek átruházhatók.)

www.gitartabor.hu

jelentkezés